CodeCharge Studio
search Register Login  

Web Reporting

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge Studio -> ColdFusion

 File Upload Issue

Print topic Send  topic

Author Message
gpearson

Posts: 4
Posted: 11/16/2007, 5:33 AM

Just wondered if anyone has used the FileUload in a 3.2 project yet. I set the Temp Path and File Folder Path however, when it generataes the code I do not see any lines where these are set and my page fails due to FILEFOLDER is undefined in PARFILEUPLOAD


Any Suggestions
View profile  Send private message
kpa

Posts: 30
Posted: 11/17/2007, 2:01 PM

The first thing to check is that the folders actually exist on the server you are running the app on and that the pathing is correct.


_________________
++++++
kpa
++++++
View profile  Send private message
Graham Pearson
Posted: 11/18/2007, 7:10 AM

The directories exists on the server and the path is correct. This
only happens in 3.2 version of CCS where the 3.1 version has these
variables so the file upload works.

11/18/2007 10:05:31 AM
kpa <kpa@forum.codecharge> wrote in message
<12473f64aff141e@news.codecharge.com>

> The first thing to check is that the folders actually exist on the
server you
> are running the app on and that the pathing is correct.
>
>
> _________________
> ++++++
> kpa
> ++++++
> ---------------------------------------
> Sent from YesSoftware forum
> http://forums.yessoftware.com/
kpa

Posts: 30
Posted: 11/19/2007, 2:54 AM

I'm basing this on a few problems I've had with file upload along the way myslef. Next thing is to actually check the code in CCS itself. Have a look at the page code and the section where the file upload code is. Is the code block white or still grey. Do the directory names and paths match what you are entering in CCS. If the code block is white it means its no longer "native" CCS code but CCS thinks its custom code and won't update it. Let me know and then we'll take it from there.
_________________
++++++
kpa
++++++
View profile  Send private message
Graham Pearson
Posted: 11/19/2007, 11:41 AM

In the Code Viewer everything is Grey and when I load the enytire
site into Eclipse to do a Text Search the variables are not defined.
I have uninstalled version 3.2x and installed Version 3.1 for the
time being so I can get this update done and will have to look at
this over the weekend or during my Christmas Break.


11/19/2007 6:55:28 AM
kpa <kpa@forum.codecharge> wrote in message
<1247416b6176ef7@news.codecharge.com>

> I'm basing this on a few problems I've had with file upload along
the way
> myslef. Next thing is to actually check the code in CCS itself.
Have a look at
> the page code and the section where the file upload code is. Is the
code block
> white or still grey. Do the directory names and paths match what
you are
> entering in CCS. If the code block is white it means its no longer
"native" CCS
> code but CCS thinks its custom code and won't update it. Let me
know and then
> we'll take it from there.
> _________________
> ++++++
> kpa
> ++++++
> ---------------------------------------
> Sent from YesSoftware forum
> http://forums.yessoftware.com/

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

MS Access to Web

Convert MS Access to Web.
Join thousands of Web developers who build Web applications with minimal coding.

CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.