CodeCharge Studio
search Register Login  

Visual PHP Web Development

Visually Create Internationalized Web Applications, Web Reports, Calendars, and more.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> General -> Other

 CCS3 - funny error message.

Print topic Send  topic

Author Message
Vasiliy

Posts: 378
Posted: 10/20/2005, 1:06 PM

CCS3.0.0.54
Messages log (last line can compete with Microsoft errors :-D):
______________
Generating "CustomFunctions"
Generating "QA_NewTicket"
Publishing to "H:\wwwQA"
Error: The operation completed successfully.
______________

_________________
Vasiliy
View profile  Send private message
Mans
Posted: 10/21/2005, 9:51 AM

funny
"Vasiliy" <Vasiliy@forum.codecharge> wrote in message
news:194357f8d9af178@news.codecharge.com...
> CCS3.0.0.54
> Messages log (last line can compete with Microsoft errors :-D):
> ______________
> Generating "CustomFunctions"
> Generating "QA_NewTicket"
> Publishing to "H:\wwwQA"
> Error: The operation completed successfully.
> ______________
>
> _________________
> Vasiliy V Goncharenko
> ---------------------------------------
> Sent from YesSoftware forum
> http://forums.codecharge.com/
>

peterr


Posts: 5971
Posted: 11/06/2005, 12:21 PM

CCS doesn't compete, it is MS Windows that is returning this "error": http://www.google.com/search?num=20&hl=en&lr=&safe=off&...successfully%22

May I ask which programming language were you generating?
_________________
Peter R.
YesSoftware Forums Moderator
For product support please visit http://support.yessoftware.com
View profile  Send private message
Vasiliy

Posts: 378
Posted: 11/06/2005, 6:57 PM

ASP
_________________
Vasiliy
View profile  Send private message
peterr


Posts: 5971
Posted: 11/07/2005, 10:57 AM

Vasiliy, could you please contact product support about this, and provide your publishing settings.
Thank you.
_________________
Peter R.
YesSoftware Forums Moderator
For product support please visit http://support.yessoftware.com
View profile  Send private message
Vasiliy

Posts: 378
Posted: 11/07/2005, 12:12 PM

Sorry, Peter, I could not reproduce this message, that's why I posted it here as a funny message, but not in bugs.

Like you suggested, I made a search in google and found out this could be a MS bug, related to permissions. My guess IDE tried to upload the file, but on a server side the file was locked by whatever program (OS, IIS, etc.).
_________________
Vasiliy
View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

PHP Reports

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.