CodeCharge Studio
search Register Login  

Web Reporting

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> Archive -> CodeChargeStudio.Discussion

 hotspots not working in footer

Print topic Send  topic

Author Message
Pepi Txispi
Posted: 12/05/2003, 5:00 AM

Hi, I have a jpeg file as a footer and another one as a header. I edited
them with dreamweaver 2004, adding some hotspots with hyperlinks to both.
But...whereas it works well on the header, I cannot make it work with the
footer....any hints? (I have tried everything...next thing is to delete the
page "footer" and create a new one...

Any help will be greatly appreciated!!!!!

Pepi Txispi
Posted: 12/11/2003, 3:51 PM

I changed the jpeg, and now works ok...

thanks



"Pepi Txispi" <pepitxispi@telefonica.net> wrote in message
news:bqpvhc$f5f$1@news.codecharge.com...
> Hi, I have a jpeg file as a footer and another one as a header. I edited
> them with dreamweaver 2004, adding some hotspots with hyperlinks to both.
> But...whereas it works well on the header, I cannot make it work with the
> footer....any hints? (I have tried everything...next thing is to delete
the
> page "footer" and create a new one...
>
> Any help will be greatly appreciated!!!!!
>
>


   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

Internet Database

Visually create Web enabled database applications in minutes.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.