CodeCharge Studio
search Register Login  

Visual Web Reporting

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge Studio -> .NET

 Error on localhost

Print topic Send  topic

Author Message
Quine

Posts: 33
Posted: 03/26/2012, 8:40 AM

Hi,


Using the target

ASP.NET C# - InMotion Framework,

, I'm getting the configuration error below, when publishing the project. I don't get the errors, when

1) Using other web development tools to generate projects,

and

2) When using ccs5 to publish to a remote server.


Here's the error:

Warning:Configuration error
Filename: redirection.config
Line Number: 0
Description: Cannot read configuration file due to insufficient permissions
.
Warning:Error occurred when creating Virtual Directory in IIS: IIS is not running, or unable to find the Default Web Site in IIS.
Publishing to "C:\Inetpub\wwwroot\HelloWorld02"
Publish Project - 0 critical error(s), 0 error(s), 2 warning(s)




View profile  Send private message
Quine

Posts: 33
Posted: 03/26/2012, 8:50 AM

Here's a further error, when using the browser to point to the folder:



Requested URL

http://localhost:80/HelloWorld02



Physical Path

C:\inetpub\wwwroot\HelloWorld02

...
...

Error

There is a duplicate 'system.web.extensions/scripting/scriptResourceHandler' section defined


, but this was started from scratch, after trying to publish a real app, so there shouldn't be anything wrong with web.config. Anyway, there's only one scriptResourceHandler, in the <configSections> section.




View profile  Send private message
FrankR

Posts: 154
Posted: 03/29/2012, 12:10 PM

I'll bet you are using IIS 7+, yes?

I went through this, too. Today as a matter of fact. :)

It has to do with the changes to IIS in 7 and up. There's not a duplicate in
your web.config, but the line is a duplicate of what is already established in
the IIS applicationhost file. One by one, remove the lines in your web.config
that are reported as duplicate, and you'll succeed.
_________________
FR
View profile  Send private message
Quine

Posts: 33
Posted: 03/30/2012, 2:59 PM

Yes, same one, IIS7. Ok, good, that's worth a try, thanks Frank.

Quote FrankR:
I'll bet you are using IIS 7+, yes?

I went through this, too. Today as a matter of fact. :)

It has to do with the changes to IIS in 7 and up. There's not a duplicate in
your web.config, but the line is a duplicate of what is already established in
the IIS applicationhost file. One by one, remove the lines in your web.config
that are reported as duplicate, and you'll succeed.
View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

Web Database

Join thousands of Web developers who build Web applications with minimal coding.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.